NHTV-student Ward zing Breda Breda bij Glazen Huis.
NHTV-student Ward zing Breda Breda bij Glazen Huis. screenshot 3FM

Student NHTV zingt ‘Breda, Breda!’ bij Glazen Huis

Algemeen

CENTRUM - NHTV-student Ward van Zanten heeft dinsdagochtend rond 6.55 uur met het zingen van Frank Sinatra’s New York de show gestolen bij het Glazen Huis op de Grote Markt.

Een echte klassieker volgens Ward, alleen vervangt hij New York, voor Breda.  Het liedje draagt hij op aan ‘alle kleine kinderen die hier zijn’. “Ik mag iedereen”, aldus Ward.

Update: Zijn verhaal en ...Ward treedt vrijdagavond op bij de Roetsjbaan op de Havermarkt
Voor 5000 euro staat Ward op de eindshow

“Breda, Breda!”, zingt Ward vol overtuiging in de microfoon, hij doet er zelfs nog wat kleine dansmoves bij. Zijn vrienden komen niet meer bij van het lachen en filmen hem dan ook. Ward, die net gewerkt heeft bij Bruxelles en gezongen heeft bij karaokebar Ameezing, probeert er een echte show van te maken, door soms even om te draaien richting ‘het publiek’ en de mobieltjes.

Ook Domien Verschuuren en Dionne Stax konden hun lach niet inhouden. “Hij zit er wel lekker in hé”, zegt Domien tegen Dionne.

Wel is Ward wat bang voor de reactie van zijn moeder. “Als m’n moeder dit ziet wordt ze zo boos hé.” Hierop reageert Domien dat zij vast hartstikke trots is. Ward is niet overtuigd. “Nou, dat denk ik niet.”

Bekijk hier Ward: