NHTV-student Ward zing Breda Breda bij Glazen Huis.
NHTV-student Ward zing Breda Breda bij Glazen Huis. screenshot 3FM

Ward haalt zijn doel: zaterdag 'Breda, Bredaaa' op slotfeest Serious Request

Algemeen

BREDA - Ward van Zanten staat met zijn versie van New York op het eindfeest van Serious Request 2016. Deze woensdagmorgen kondigde hij zijn actie aan, en even voor tweeën bereikte hij zijn doel, 5000 euro. "Het gaat allemaal heel hard", vertel een opgetogen Ward.

De 22-jarige vierdejaars student stond dinsdagmorgen in alle vroegte bij het Glazen Huis en zong daar Breda, Bredaaa in New York van Frank Sinatra. Daarmee raakte hij de juiste snaar voor Breda. Wat daarna gebeurde was vooraf niet voor te stellen. De NHTV-student haalde alle media, zijn uitvoering werd honderdduizenden keren bekeken en beluisterd, onder meer via deze site, maar ook via Dumpert.

"Drukjes", reageert Ward met gevoel voor understatement. "Ik word inderdaad een beetje geleefd. Maar na Serious Request is het allemaal weer voorbij. Ik heb geen ambitie om als feestzanger door het leven te gaan. Ik heb ook alleen New York", lacht hij.

Met het bereiken van zijn doel is hij blij. Een nieuw doel heeft hij niet. "Het gaat er niet om hoeveel ik ophaal, maar hoeveel Serious Request ophaalt. Het gaat om het goede doel. Er zijn vast veel andere kei-leuke acties die steun kunnen gebruiken."

Wil je toch nog Ward steunen, doneer dan hier

Bekijk Wards optreden dinsdagmorgen: