Breda neemt een voorproefje van het carnaval in Hotel Brabant. Met onder meer Imca Marina en Huub Hangop.
Breda neemt een voorproefje van het carnaval in Hotel Brabant. Met onder meer Imca Marina en Huub Hangop. (Peter Visser)

Kaartverkoop voor Nacht van Ut Kielegat begonnen

BREDA – De voorverkoop van de Nacht van Ut Kielegat is weer begonnen. “Er zijn ongeveer 1100 kaarten beschikbaar”, aldus Jos Filius, een van de organisatoren. Het feest wordt zaterdag 21 januari gehouden in het Amrâth Hotel Brabant.


Het is de negende editie van het feest. Dit jaar is het thema ‘de Nacht der Dolle Dwazen’ en zorgen Jeroen van Zelst, Johhny Purple en The Party Captains voor de muziek. De avond wordt afgesloten door de band Fragment.

De kaarten voor de Nacht van Ut Kielegat zijn te koop bij Amrâth Hotel, Eetcafé Publieke Werken, Café Parkzicht, Café Markhoek en VVV Breda. Daarnaast worden er ook kaarten verkocht tijdens het inschrijven voor de optocht op 7 januari en tijdens de nieuwjaarsreceptie van de BCV op 8 januari.

“De verkoop begint een beetje op gang te komen”, aldus Filius. “Maar de meeste kaarten worden verkocht na nieuwjaar. Op is wel echt op, dus mensen moeten er snel bij zijn.” Het feest begint om 19:30 en duurt tot 02:00 uur.