foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Zoektocht naar gewapende overvaller BP station Heerbaan

Politie

BREDA - De politie is op zoek naar een man die maandagavond een gewapende overval heeft gepleegd op het BP tankstation aan de Heerbaan. De man is gewapend met een mes gevlucht vanaf de Heerbaan, waarschijnlijk in de richting van de Tilburgseweg.

De man is ongeveer twintig jaar oud, heeft opvallend dikke wenkbrauwen en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een donkere trui met een hoody en heeft een paarse tas.

Rond tien voor negen kwam een man de shop van het tankstation binnen en bedreigde een medewerker met, vermoedelijk, een mes. Door de overvaller werd een greep in de kassa gedaan. Er is niet bekend wat de buit exact was. De politie werd direct gebeld en startte een onderzoek.

"Agenten zijn op dit moment in de buurt aan het zoeken naar de overvaller die vermoedelijk te voet is vertrokken in de richting van de Tilburgseweg", aldus de politie tegen kwart voor tien. Ook is een hondengeleider opgeroepen en werd de politiehelikopter gewaarschuwd. "Op dit moment is het onderzoek in volle gang en kunnen we niet meer informatie verschaffen."