Logo bredavandaag.nl
Wikimedia

Satéhut breidt uit met ‘Satéhutje’ voor afhaal

BREDA - Wie eten wil afhalen bij De Satéhut doet dat voortaan niet meer in het restaurant zelf, maar in het oude ‘kotje’ van de Kebabbel aan de Nieuweweg.


“We willen voorkomen dat mensen die in het restaurant willen eten, eerst nog langs de wachtende mensen moeten”, vertelt Liroy van der Hijde, eigenaar van De Satéhut. Hij wil meer service bieden aan afhalers en gasten. “Daarom hebben wij nu besloten om het restaurant echt alleen een restaurant te laten zijn. Het afhaalpunt vestigen wij nu in het ‘kotje’ van de kebabbel.”

Het gebouwtje van de Kebabbel zit schuin tegenover het restaurant. “De afgelopen tijd had ik wel eens dat ik het afhalen stop moest zetten omdat het te druk was in het restaurant. Dan had ik niet genoeg capaciteit, het scheiden, maar toch dicht bij elkaar houden is dan ideaal.”

Gelijktijdig verandert Van der Hijde ook de indeling van het restaurant krijgen gerechten een nieuwe presentatie. “Er komt een nieuwe flair in het restaurant.” Ook komt er meer aandacht voor de dag.

Het ‘Satéhutje’ is sinds woensdag open. “We willen wel ook even testen hoe het loopt, als we dat weten gaan we het flink promoten. We willen in ieder geval onze straat gezelliger maken.”


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief