Logo bredavandaag.nl
Screenshot Facebook

‘Pannenkoekvideo’ lunchroom JanenAlleman gaat viral

BREDA - Een pannenkoek vliegt in slow-motion door de lucht, valt daarna terug in de pan en dan verschijnt er een grote lach op het gezicht van pannenkoekenbakker Daan Verhoof.  


Verbaast over zijn eigen kunnen, klapt hij in zijn handen en steekt hij zijn duim omhoog. Het filmpje van dit ritueel blijkt materiaal om viral te gaan.

Daan Verhoof uit Bavel heeft voor zijn verjaardag zijn eigen pannenkoek mogen maken bij zijn werkgever JanenAlleman in Breda, met een beetje hulp van kok Jesse van Dijnsen. De lunchroom waar beide jongens werken heeft het filmpje daarvan op Facebook geplaatst en snel daarna ging het viral.

JanenAlleman is een lunchroom waar de bediening wordt gedaan door mensen met een verstandelijke beperking. Daan is een van de werknemers met een verstandelijke beperking en heeft voor zijn verjaardag een eigen pannenkoek mogen bakken. Het was een speciale verjaardag omdat hij onlangs lang heeft gevochten tegen een dubbele longontsteking.

Het filmpje is op Dumpert gedeeld en daar al zo’n 1,7 miljoen keer bekeken. Daarnaast is het door veel andere media opgepakt. Dinsdagavond zijn Daan en Jesse te gast bij RTL Late Night.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief