Logo bredavandaag.nl
Nieuwe pand Kapimex
Nieuwe pand Kapimex (Grosfeld van der Velde)

Kapimex verhuist naar nieuwbouw op Rithmeesterpark

BREDA - Groothandel Kapimex is begonnen met de bouw van een nieuw pand op bedrijventerrein Rithmeesterpark. Het bedrijf zit nu nog aan het Minervum. De bouw moet in augustus voltooid zijn.


Kapimex is een internationale groothandel gericht op huishoudelijke en decoratieve artikelen. Omdat het bedrijf uit zijn jasje groeit is er behoefte aan een nieuwe locatie. De nieuwbouw wordt volgens het bedrijf een duurzaam en industrieel ogend pand, waar ruimte is voor zestig werknemers.

Voor de realisatie kiest Kapimex voor Bredase bedrijven. Michiel Stevens van Winters Bouw & Ontwikkeling bouwt het pand, het is ontworpen door Grosfeld van der Velde en Bink verzorgt de elektrotechnische installatie.

In 1987 werd Kapimex opgericht door Jan Kapteijn en in 2010 werd het bedrijf overgenomen door Raoul Albas en Antoine van Groesen. Kapimex is bekend van het merk GUSTA, dat in 2010 werd gelanceerd. Van dit merk levert het een assortiment van 1300 producten, van tosti-ijzer tot borden, glazen en theepotten.

Het bedrijf is marktleider als het gaat om de levering van non-foodartikelen voor bedrijven die kerstpakketten samenstellen. Daarnaast is het actief op het gebied van merkontwikkeling en het ontwikkelen van innovatie, van private labels en producten van retailers als Blokker en Carrefour. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief