Coiffure Awards 2017Mua: Dominika SwietlikStyling: Laundry industryHair: Indyra van Gastel
Coiffure Awards 2017Mua: Dominika SwietlikStyling: Laundry industryHair: Indyra van Gastel Hans Mooijer

Hairdealer Breda drie keer genomineerd Coiffure Awards 2017

Algemeen

BREDA - De Bredase kapperszaak Hairdealer is drie keer genomineerd voor de Coiffure Awards 2017. In 2015 won eigenaresse Indyra van Gastel de Coiffure Award voor newcomer of the year.

Maar liefst twee kapsters van kapsalon Hairdealer zijn genomineerd voor de Coiffure Awards. Van Gastel en medewerkster Linsey Wijnands zijn beide genomineerd voor beste heren regio Zuid. Van Gastel is ook genomineerd voor beste vrouwen regio zeeland, Noord-Brabant en Limburg. “Je wordt beoordeeld op de foto. Deze awards zijn de oscars onder de kappers,” vertelt Van Gastel.

“Wij zijn een van de tien genomineerden van de 3500 deelnemers.” Van Gastel doet al mee vanaf 2013 en heeft al zeven nominaties op haar naam staan. Linsey doet voor het eerst mee.

In 2015 won de kapster de award voor Newcomer of the year. “Nu hoop ik natuurlijk dames of heren te winnen. Als je die wint, wordt je die avond automatisch genomineerd voor Hairdresser of the year. Daar ga ik voor! Als dat niet dit jaar is dan is het volgend jaar, maar die wil ik ooit winnen.”

Tijdens het uitreikingsgala zondag 7 mei, weten de kapsters of ze naar huis gaan met de felbegeerde awards.