foto Mezz
foto Mezz

Belgisch muziekfeest Ik Zie U graag met zijprogramma in Grand

Algemeen

BREDA - Tijdens het Belgische popfestival van Nederland, Ik Zie U Graag slaat Mezz de handen ineen met PechaKuchaNight Breda, Dubbelspel van Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en het Vlaamse kansenplatform Poppunt.

Poppodium Mezz laat tijdens Ik Zie U Graag zien welke muziek er speelt bij onze Zuiderburen. Tijdens Dubbelspel komen visuals en muziek samen. Zo geeft WWWater een optreden terwijl illustrator Wide Vercnocke voor de visuals zorgt.

Gepassioneerde sprekers praten over hun passie en creativiteit, tijdens de Belgische PechaKuchaNight. Daft Instavinyl is ook aanwezig in het Grand Theatre. Met  hun Insta Vinyl Studio maken ze ter plekke een vinylplaat.

De PechaKuchaNight  en Dubbelspel zijn tijdens Ik Zie U Graag op zaterdag 8 april in boekenwinkel Grand Theatre.

Muziek is er in Mezz op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag, als Belgische band de podia van het poppodium beklimmen. Gevestigde namen zoals Absynthe Minded, Warhaus (zij-project Balthazar), Compact Disk Dummies en Coely staan op het programma, maar ook pareltjes die in Belgiƫ al op de radar staan, maar in Nederland nog onontdekt zijn maken hun opwachting. Je kunt Tamino, Krankland, Whispering Sons, Low Land Home, WWWater, Piquet, Pomrad en Amongster ontdekken in Breda dit jaar.