Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Vrouw mishandeld en beroofd

Politie

Vrouw mishandeld en beroofd

BREDA - Een 28-jarige vrouw uit Breda werd dinsdagmiddag door een man en een vrouw mishandeld en beroofd van haar telefoon.

Het incident vond rond 17.50 plaats op de Weerijsingen.  Een klopjacht naar de daders gisteren leverde niets op.

Volgens de politie kwam de vrouw voor het incident, een onbekende man en vrouw tegen nabij een apotheek aan de Nieuwe Haagdijk. Hier werd zij door de vrouw aangesproken en uitgescholden. Zij besloot hier niet op in te gaan en fietste weg. Op de Weerijssingel kreeg zij ter hoogte van de kerk een trap tegen haar fiets en kwam hierdoor ten val. Ook haar telefoon viel door de val op straat. 

Terwijl het slachtoffer weer op haar benen stond, kreeg zij vanuit het niets een vuistslag in het gezicht. Het slachtoffer zag dat de daders het eerdere duo bleek te zijn. Terwijl het slachtoffer afstand nam, reden de daders op een scooter weg richting het centrum. Haar telefoon die bij de val op de grond terecht kwam, bleek door het duo meegenomen te zijn.

De man had een blanke huidskleur, is rond de 30 jaar oud, 1.80 meter lang, heeft kort, donkerblond haar en droeg een witkleurig T-shirt met spijkerbroek. De vrouw is ook rond de 30 jaar, heeft een blanke huidskleur, is rond de 1.74 meter lang, heeft lichtbruin haar en droeg een roze kleurig T-shirt met spijkerbroek.