Afbeelding
Politieteam Weerijs

Man aangehouden na aantreffen amfetamine

Politie

BREDA - De politie heeft woensdag rond 04.30 uur op de Oude Liesboslaan een 30-jarige man uit St. Willebrord aangehouden. In zijn auto was een zakje met daarin circa 100 gram amfetamine aangetroffen.

Een getuige belde de politie en maakte melding van de verdachte situatie. Hij zag de man zitten in een stilstaande auto met gedoofde lichten, ter hoogte van de Drielindendreef. De agenten zagen ter plaatsen de Renault staan, de voorbanden van de auto waren lek. De 30-jarige man stapte uit en vertelde dat hij eerder die avond tegen een stoeprand was gereden en nu op een vriend aan het wachten was die hem op kwam halen. 

De politie zagen diverse goederen in de auto liggen en vroegen of zij mochten kijken. Ze vonden een tasje op de voorbank en vroegen aan de man of hij de inhoud op het dak van de auto wilde leggen. Hij haalde er een zak met witte substantie uit en riep verbaasd: "He, amfetamine. Hoe komt dat er nou in?”. Hierop is de Willebrorder aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen en inmiddels getest.