NAC en VVV hielden elkaar in evenwicht. Het werd 0-0 op 18 november.
NAC en VVV hielden elkaar in evenwicht. Het werd 0-0 op 18 november. Peter Visser

NAC speelt slecht en gelijk tegen FC Emmen

NAC

BREDA - NAC heeft vrijdagavond opnieuw een wedstrijd niet winnend af weten te sluiten. Na een zeer matige pot voetbal in Emmen was de eindstand precies hetzelfde als de beginstand: 0-0. Geen goed resultaat in aanloop naar de play-offs. 

De eerste helft was er een zonder echte hoogtepunten. Beide ploegen probeerden wel te voetballen, maar het kwam er niet uit. Tel daar bij op de bedroevende ambiance in het JenS Stadion en je hebt het ideale recept voor een matige pot voetbal in de middenmoot van de Jupiler League. 

NAC speelde in een andere formatie dan normaal. Fabian Sporkslede werd gepasseerd door Stijn Vreven. Jeff Stans mocht weer eens beginnen in de basis en daarom was er meer een 3-4-3 formatie te zien bij de Bredanaars. 

Ook in de tweede helft was het niveau niet om over naar huis te schrijven. Het spel werd met de minuut een beetje droeviger. Toch kreeg Manu Garcia nog een enorme om de drie punten mee te nemen naar Breda, maar hij schoot de bal onbegrijpelijk naast. 

Door het gelijkspel is NAC geen meter opgeschoten. De club staat nog op een achtste plek en ook het zelfvertrouwen heeft verre van een boost gekregen vrijdagavond. Volgende week speelt NAC de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen tegen Oss.