Logo bredavandaag.nl

La Place keert terug in voormalig V&D-pand

BREDA - La Place keert terug in het centrum van Breda. Het restaurant komt opnieuw in het voormalige pand van de V&D in de Karrestraat, dat is overgenomen door warenhuisketen Hudson’s Bay.


Het Canadese bedrijf Hudson’s Bay kondigde de nieuwe samenwerking aan. Jacco van der Steen van Hudson’s Bay Nederland is blij met de overeenkomst. “Met La Place zullen wij de winkelbeleving verhogen tot meer dan een winkelbestemming, waarbij we onze gasten iedere dag natuurlijk, huisgemaakt en heerlijk eten bieden.”

Ook Bart van den Nieuwenhof, Managing Director bij La Place, is enthousiast. “We zijn erg blij dat we, samen met onze nieuwe partner Hudson’s Bay, weer terug kunnen keren naar bekend terrein; de vele binnensteden van Nederland”, aldus Van Den Nieuwenhof.

De verbouwing van het voormalige pand van de V&D is in volle gang. Het nieuwe warenhuis krijgt vijf verdiepingen. De opening staat gepland voor september. Hudson’s Bay begint in het derde kwartaal van dit jaar op negen locaties in Nederland.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief