Logo bredavandaag.nl

Deze zes Foodtruck Festivals doen Breda aan dit jaar

BREDA - Een hapje en drankje van verschillende foodtrucks, muziek en genieten in de buitenlucht. Foodfestivals zijn populair. Dit jaar komen er weer verschillende festivals naar Breda.


Op het Chassé Park strijken dit jaar twee foodfestivals neer. Van 9 tot en met 11 juni vind je hier Foodstock. Met zo’n 35 trucks met Surinaams eten tot biologische frietjes. Voor dansliefhebbers zijn er dj’s en op het podium treden bandjes en artiesten op. Lepeltje Lepeltje is ook te vinden op het Chassé Park. Van 25 tot en met 27 augustus spelen ook hier bands en DJ’s tussen de foodtrucks. Er is ook een markt in samenwerking met de dames van Winkels op Wielen.

De vierde editie van Eeterij op wielen vindt plaats van 19 tot en met 21 mei op het Schoolakkerplein. Op het plein zijn dan dertig foodtrucks te vinden uit Nederland en België. Voor de kinderen staan er kermisattracties.

In het Van Sonsbeeckpark is Bumperkluiven van 13 tot en met 16 juli voor de tweede keer te vinden. Er is een breed aanbod aan foodtrucks er is kinderentertainment en live muziek.

Het foodtruck festival dat ook voor de tweede keer naar Breda komt is Eten op Rolletjes. Er staan dertig foodtrucks op het Kasteelplein van 22 tot en met 24 september, met de meest uiteenlopende gerechten.

Geen Foodtrucks, maar wel eten op straat is de tweede editie van het Nolens food festival op het Mgr Nolensplein. Zaterdag 1 juli staan er ouderwetse kraampjes in de Heuvel. De helft van de kramen bestaat uit eten en de overige verkopen zelfgemaakte spulletjes.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief