Logo bredavandaag.nl
Maximumsnelheid fietsers Moerenpad.
Maximumsnelheid fietsers Moerenpad. (Theo Herrings)
stadsverwarming

Let op fietsers: max 30 kilometer per uur

HAAGSE BEEMDEN - Veiligheid voor alles en voorschriften zijn voorschriften. Dat is waarschijnlijk de gedachte geweest van de medewerkers die voor Ennatuurlijk wat werkzaamheden aan het warmtenet in de Haagse Beemden uitvoeren. 


Dus worden fietsers gewaarschuwd dat ze op het Moerenpad maximaal dertig kilometer per uur mogen, want een bord met snelheidsbeperkingen plaats je als je aan het werkt bent. Op zich ook weer geen hele rare aanwijzing, daar er op een fietspad normaal gesproken geen maximumsnelheid geldt, maar toch. Daarnaast wekt het bord verbazing omdat in de gehele wijk al voor iedereen - dus ook auto's - een snelheidslimiet van 30 geldt. Dat je daar buurtbewoners en bezoekers nog eens extra op wijst, zal menig Haagse Beemden-bewoner van harte onderschrijven. 

Wat doet Ennatuurlijk eigenlijk? Van 6 juni tot uiterlijk 30 juni worden er in project Veldmoeren nieuwe warmteleidingen aangelegd, zodat de het warm water en de stadsverwarming ook in de toekomst goed werken in de buurt.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief