Logo bredavandaag.nl
Monique Elst, Wijnand Nijs en Luuk Roozeboom.
Monique Elst, Wijnand Nijs en Luuk Roozeboom. (Perry Roovers)

Witte rook: BredaVandaag gaat door na 1 juli

BREDA - BredaVandaag blijft ook na 1 juli bestaan en gaat door met de dagelijkse nieuwsvoorziening. De website heeft in de vorm van uitgeverij de Bode een commerciële en redactionele partner gevonden waarmee de toekomst van BredaVandaag gewaarborgd is.


“Ik ben erg blij dat ik na tweeënhalve week kan mededelen dat BredaVandaag verder kan. In De Bode heb ik een partner gevonden die gelooft in BredaVandaag, de formule van dagelijks actueel nieuws en die bereid is om dit samen met mij verder te versterken.”

BredaVandaag kan blijven doen wat de afgelopen negen jaar is gedaan: dagelijks nieuws brengen. “De komende tijd gaan we de redactie versterken en BredaVandaag nog beter maken. Ik heb daar veel zin in.”

Luuk Roozeboom en Monique Elst van uitgeverij De Bode: “We zien volop kansen om samen met Wijnand de gevestigde naam van BredaVandaag verder uit te bouwen. Wij hebben gezien hoe Breda hecht aan BredaVandaag, dat geeft ons het volste vertrouwen voor de toekomst.”

De afgelopen weken kwam er veel steun van betrokken lezers, ondernemers en relaties. Wijnand: “Ook hebben een paar honderd flex-abonnees zich aangemeld. Daar ben ik erg blij mee, en deze abonnees zijn ook in de toekomst erg belangrijk voor de continuïteit van het dagelijkse nieuws. We gaan op korte termijn bekijken hoe we deze trouwe lezers extra kunnen bedienen als waardering voor hun steun.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief