VVV-directeur Marlice Dreessen werd na haar afscheidsreceptie verrast met een parade van Bredase evenementen.
VVV-directeur Marlice Dreessen werd na haar afscheidsreceptie verrast met een parade van Bredase evenementen. Stadsfotograaf Breda

Evenementen zwaaien Marlice Dreesen feestelijk uit (foto's)

Algemeen

BREDA - Het was een haast koninklijk afscheid deze vrijdagavond. Breda zwaaide VVV-directeur Marlice Dreessen uit met een receptie op het stadhuis én een verrassingsdefilé dat ze afnam vanaf het bordes.

In het stadshuis was het aanschuiven. In drie groepen mochten de gasten handjes schudden met Marlice. "Want er mogen maar 200 mensen gelijktijdig naar binnen in de trouwzaal", vertelde de gastvrouw. Blauwe, groene en gele stikkertjes kregen de gasten in een poging de enorme rij te beteugelen.

In drie groepen mochten de gasten - 350 in getal - aanschuiven. Dat lukte uiteraard niet. Marlice gaf elke gast aandacht, maakte een praatje en strooide kwistig met 'lieverds'. De toespraakjes completeerden de vertraging, waarna alle kleuren door elkaar liepen. Maar niemand die er iets om gaf, het stralend middelpunt Marlice Dreessen al helemaal niet.

En dat aan het eind van de feestelijke avond de evenementen aan haar voorbije trokken was helemaal een bonus vol oehs en aahs. Het was, om met de voorganger van de VVV te spreken, Breda Vooruit.

Bekijk de foto's