Afbeelding
Corina van Ligten

Dounia: 'Super leuk alle reacties en het antwoord was.. JA!'

Algemeen

HAAGSE BEEMDEN - Een vliegtuigje met een sleep en de boodschap 'Dounia, wil je met met trouwen' trok zondagmiddag de aandacht boven de Haagse Beemden. Niet alleen van Dounia, maar ook van buurtbewoonster Corina van Ligten en tientallen andere bewoners. 

Corina was benieuwd naar het antwoord, schreef ze aan BredaVandaag. En niet alleen Corina, maar ook tal van anderen waren benieuwd naar het antwoord op deze bijzondere manier van een aanzoek doen. Dounia geeft dinsdagmorgen het verlossende antwoord. "Ik vond jullie artikel super gaaf om te lezen en de reacties of Facebook onwijs leuk! Ik heb van alle reacties genoten, maar uiteraard wil ik jullie
persoonlijk mijn reactie vertellen. Mijn antwoord op de vraag 'Dounia [hartje] wil je met mij trouwen?' Was..... JA!!!!!!", reageert ze enthousiast.

Dounia werd met een smoesje naar buiten gelokt. "We gingen picknicken. Ik wilde graag naar het Valkenberg, maar mijn vriend stelde voor om naar de Asterdplas te gaan. Dat was handiger met parkeren, zei hij. En na een uurtje kwam het vliegtuig overgevlogen." Ze zag het meteen, maar last de tekst niet goed. "Ik grapte nog, wil je trouwen en toen draaide ik me om. Kijk nog eens goed, zei hij. En toen zag ik mijn naam."

Hoe romantisch kun je het maken, weet ook een gelukkige Dounia. "Mijn partner uit de Haagse Beemden heeft mij hier super erg mee verrast, maar de reacties die er uit gekomen zijn ook heel erg leuk! Wij hebben beiden geen Facebook, maar hebben via vrienden mee kunnen genieten."

Het artikel en de reacties gaan in haar plakboek laat ze weten. En het huwelijk? Dat volgt snel, lacht ze.