NAC wint met 1-0 van NEC tijdens de eerste wedstrijd in de finale van play-offs om een plek in de eredivisie.
NAC wint met 1-0 van NEC tijdens de eerste wedstrijd in de finale van play-offs om een plek in de eredivisie. Peter Visser

Run op kaarten NAC-PSV: nog duizend te gaan

NAC

BREDA - Terwijl trainer Stijn Vreven nog bezig is zijn selectie voor te bereiden op het seizoen, kijkt de aanhang al reikhalzend uit naar de eerste thuiswedstrijd. 20 augustus komt PSV op bezoek.

De voorverkoop voor de zondagwedstrijd startte deze maandag. Inmiddels zijn er nog maar zo’n duizend losse kaarten te verkrijgen. “Dat is heel fijn”, geeft NAC-woordvoerder Jasper Saeijs aan, “maar het verrast ons ook niet echt met ons publiek. Daarnaast is het natuurlijk ook meteen een topwedstrijd.”

Vak G en de B-side waren al uitverkocht qua seizoenskaarten. “Ook de losse kaarten zijn al weg”, geeft Saeijs aan. Kaarten zijn er nog voor de hoekvakken B1 en B9 en F1 en F9. NAC weet zich ook verzekerd van Eindhovense aanhang. De ‘vissenkom’ voor het bezoekend publiek is ook al volledig uitverkocht met 750 toeschouwers.

“Een lekker begin van het seizoen”, concludeert de communicatieman. Een week eerder begint natuurlijk al het echt werk. Dan gaat NAC op bezoek bij Vitesse, 12 augustus om 20.45 uur.