NAC wint oefenwedstrijd van Eredivisie-concurrent

SINT-WILLEBRORD - NAC heeft vanmiddag gewonnen van Excelsior. In de een na laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding werd het 1-0. Manu Garcia nam de enige treffer van de middag voor zijn rekening.

Ondanks de vakantie was het een druk bezochte wedstrijd op het sportcomplex van Rood-Wit. In de eerste helft waren beide Eredivisie-ploegen erg aan elkaar gewaagd. NAC kreeg de beste kans om op voorsprong te komen, maar Giovanni Korte vergat af te drukken.

In de tweede helft werd NAC sterker. Na een paar goede aanvallen, was het uiteindelijk Manu Garcia die de eindstand op het bord zette. Na een goede aanval haalde de jonge spanjaard, en reserve-aanvoerder, hard uit vanaf de rand van de zestien.

Volgende week oefent NAC nog een keer voor de Eredivisie begint. Almere City is dan de tegenstander op het complex van SAB. Die week daarna moet NAC aantreden tegen Vitesse, in Arnhem. Dan gaat het voor het eerst om de punten.