Afbeelding
Peter Visser

Nieuwe voorzitter Clubraad NAC

NAC

BREDA - De Stichting Clubraad NAC heeft een nieuwe voorzitter. Geert van Poppel is de opvolger van Sander Rademaker. Rademaker was drie jaar voorzitter van het supportersorgaan. In totaal was hij acht jaar bestuurslid.

Rademaker is met ingang van 1 september teruggetreden. Volgens hem was nu het juiste moment om het stokje door te geven. “Ik laat de Clubraad achter in een nieuwe structuur waarin naast onafhankelijke supporters met de Breda Loco’s, de Supportersvereniging, Stichting Vak G en de sponsoren een zo breed mogelijke supportersvertegenwoordiging is gerealiseerd.”

Volgens de scheidend voorzitter is de Clubraad selectiever geworden in de dossiers en wordt meer op strategisch niveau geacteerd. “Inmiddels zijn we daarmee voor velen een voorbeeld hoe supportersvertegenwoordiging moet worden georganiseerd. De samenwerking met alle betrokken partijen is goed, met respect en wederzijds vertrouwen. Daarbij zitten er goede personen met de juiste competenties in de Clubraad. Hierdoor heb ik er alle vertrouwen in de huidige bestuursleden Stichting Clubraad NAC nog verder op de kaart zullen zetten om daarmee samen het verschil te maken.”