Afbeelding
Kim Kuijpers

Ook aanranding omgeving Oranjeboomstraat; politie zoekt getuigen

Politie

BREDA - Een vrouw is zaterdagmorgen door een onbekende man onzedelijk betast in de omgeving van de Oranjeboomstraat. De politie zoekt getuigen.

De politie kreeg zaterdagmorgen een melding van de aanranding. Uit het relaas van de vrouw bleek dat zij rond 04.45 uur op de Oranjeboomstraat liep. Daar werd zij ter hoogte van een speelveld aangesproken door een onbekende man. Hij verrichtte onzedelijke handelingen. De vrouw heeft kunnen wegrennen. De gewaarschuwde politie stelde direct hierna een onderzoek in de omgeving maar de verdachte werd niet meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

De dader zou een licht getinte man zijn, leeftijd begin dertig. De man heeft een grote neus, droeg een groene half lange jas met een capuchon met bontkraag. Hij sprak goed Nederlands. De man droeg een grijze joggingbroek aan met gaten er in, over de gehele broek en rode slippers, merk Adidas met witte sokken.

Zaterdagmorgen werd in het Mastbos een hardloopster belaagd door een man. Zij kon haar belager van zich afschudden door de man in zijn hand te bijten en hard in zijn kruis te grijpen.