Mounir El Allouchi. Selectie NAC 2017-2018, eredivisie.
Mounir El Allouchi. Selectie NAC 2017-2018, eredivisie. Peter Visser

NAC pakt punt in Galgenwaard in vermakelijke wedstrijd

UTRECHT/BREDA - NAC heeft in een wedstrijd vol strijd een punt gepakt in de Galgenwaard. Tegen FC Utrecht werd het voor iets meer dan 20.000 toeschouwers 2-2.

NAC kwam de eerste helft op achterstand na een foutje achterin. Utrecht-aanvoerder Janssen scoorde de 1-0 na 19 minuten. De thuisploeg kon niet lang genieten van die voorsprong. Drie minuten later maakte El Allouchi gelijk voor NAC, 1-1.  In de tweede helft was Utrecht onder druk van NAC enige tijd aardig de weg kwijt. De Bredanaars kwamen door Korte op 1-2, na een fout van doelpuntenmaker Janssen. Dat was kort na rust. Het duurde een half uur voordat Utrecht op gelijke hoogte kwam door Venema. NAC kreeg vervolgens nog wel kansen op de volle winst, maar slaagde daar niet in.