Afbeelding

Bierbaron Swinkels nieuwe lijstduwer CDA Breda

Politiek

BREDA - CDA Breda introduceert de nieuwe lijstduwer: Peer Swinkels. De topman van het Brabantse familiebedrijf Bavaria is de nieuwe lijstduwer bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Swinkels werd benaderd door CDA. Hij stemde enthousiast in met de samenwerking, aldus Costa Blommers, bestuurder van CDA Breda.

Voorzitter Tom Berendsen is blij met de samenwerking: “Peer is een inspirerende ondernemer voor Breda en het CDA. We zijn trots op hem evenals op de vele andere (agrarische) ondernemers en bekende CDA-ers die als lijstduwers samen met ons gaan werken aan een beter Breda.”

In het bijbehorende persbericht bevestigt Swinkels het nieuws en benadrukt de visie die hij met CDA al jaren deelt. "De uitgangspunten en waarden van het CDA spreken mij persoonlijk erg aan en om die reden ben ik al vele jaren lid van het CDA. Bovendien heb ik veel vertrouwen in de nieuwe koers van het CDA in Breda.”

Blommers: “We kennen allemaal Swinckels, wie niet?” Of Swinckels ook daadwerkelijk het nieuwe drankje wordt tijdens de CDA-vergaderingen is nog niet helemaal duidelijk.