Afbeelding

Virtueel meevliegen op de slee van de kerstman?

Algemeen

BREDA - Meevliegen op de slee van de kerstman? Dat is binnenkort (virtuele) realiteit! Een bedrijf aan de Speelhuislaan geeft geïnteresseerden vanaf 11 december de kans om het te ervaren.

Normaal stuurt Paul Bartels, eigenaar van Brainstorm en concept, z’n klanten filmpjes en kerstkaarten, maar dit keer is het anders. Voor deze feestelijke VR-ervaring is op het bedrijfsterrein een speciaal ingerichte ruimte en container omgedoopt tot VR-laboratorium. De initiatiefnemer is dolenthousiast terwijl hij over z’n nieuwste initiatief vertelt.

“Ik wil alle klanten van het bedrijf, maar ook genodigden, een stukje magie meegeven. Dat betekent dat ze hier in de arreslee komen te zitten. Eerst krijgen ze een spectaculaire show met geluid en beeld. Ook wordt iets gedaan met Augmented Reality, evenals met 3D-printing. Daarna krijgen zij de opdracht om de virtuele bril op te zetten en zullen ze met de kerstman een stukje meevliegen.”

Bezoekers krijgen ook een unieke kerstbal mee naar huis. Daarmee kunnen zij via een speciale app de ervaring met anderen delen. Mogelijk is de escaperoom op het terrein ook betrokken bij de VR-kerstshow.

De VR-kerstshow loopt tot en met januari. Geïnteresseerden wordt verzocht om contact op te nemen zodat een afspraak ingepland kan worden.