Afbeelding
Perry Roovers

Vrienden loven 500 euro uit voor gouden tip aanrijdingszaak Nieuwe Prinsenkade

Algemeen

BREDA - Vrienden van de 34-jarige man die vorige week zaterdagnacht op het zebrapad aan de Prinsenkade werd aangereden, loven een beloning uit voor degene die met de gouden tip komt. Het slachtoffer ligt nog steeds in coma.

“Wij hebben met een groepje vrienden vijfhonderd euro ingezameld,” zegt Stanley Boomaerts, vriend van het slachtoffer. “We hebben hierover alleen nog geen overleg gehad met de politie.”

De automobilist die zaterdagnacht de aanrijding veroorzaakte is doorgereden en liet hun vriend zwaargewond achter. “Dat hij is doorgereden is echt bizar. We vinden het ook vreselijk dat hij zich nog steeds niet gemeld heeft.”

Op camerabeelden was het kenteken van de auto niet te zien. De vrienden van het slachtoffer proberen nu zoveel mogelijk mensen te bereiken in de hoop dat getuigen met een gouden tip zich melden bij de politie. De politie plaatste vrijdagavond matrixborden met daarin een oproep aan getuigen om zich te melden. 

Het slachtoffer ligt nog steeds in coma. “Ze hebben hem gisterochtend en gisteravond wakker gemaakt. Hij bewoog gisteravond wat met zijn armen, maar daar bleef het bij.”