Logo bredavandaag.nl

Ramkraak met bizarre buit: 14 sekspoppen en dozen sekstoys

Een bizarre diefstal vorige week bij Mytenga in Breda. Na een ramkraak werden er 14 sekspoppen gestolen bij het bedrijf, meldt BNDeStem. Naast de sekspoppen werden er ook nog dozen vol exclusieve Japanse sekstoys meegenomen.


“Maar ook ons koffiezetapparaat, een camera, alles hebben ze gestolen”, vertelt eigenaar Niels van der Voort aan de krant. De poppen kosten tussen de 1500 en 2800 euro per stuk. De totale schade wordt geschat op 25.000 euro.

Nadat hij zelf een handel opzette in Japanse seksspeeltjes, besloot hij begin dit jaar samen met een compagnon ook sekspoppen te importeren. “Ze worden in China voor ons gefabriceerd. Helemaal naar de voorkeur van de klant”, aldus Van der Voort. “Heupbreedte, de kleur van ogen, haar en huid, borstgrootte, een al dan niet uitneembare vagina, alles kan. De lengte van de poppen varieert van zo’n 1.45 tot 1.70 meter.”

De schrik zit er goed in en de opening van de showroom moet nu worden uitgesteld. “Voor de inbrekers is dit dagelijks werk. Aan de camerabeelden is te zien dat ze snel klaar waren, het waren profs. Ik hoop dat ze gepakt worden, dat voorkomt een herhaling.” FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief