Logo bredavandaag.nl
Staatssecretaris Klaas Dijkhoff, juni 2015.
Staatssecretaris Klaas Dijkhoff, juni 2015. (Peter Visser)

Klaas Dijkhoff genomineerd als Best Geklede Man van Nederland (video)

BREDA - De Bredase minister van Veiligheid en Justitie is door het blad Esquire genomineerd voor Best Geklede Man van Nederland. Dat maakte het blad deze dinsdag bekend.


Dijkhoff, sinds het terugtreden van Jeanine Hennis anderhalve week geleden minister, neemt het op tegen popartiest Lucas Hamming, de pianobroers
Lucas en Arthur Jussen, presentator Maurice Lede en voormalig atleet, politieagent en atletiek-analist Gregory Sedoc.

"Stijl is is wat je ontwikkelt, wat een persoonlijke noot moet hebben", vertelt de Bredanaar in een filmpje dat speciaal voor de verkiezing is gemaakt door het blad. "In de politiek valt het al snel op als het ander is dan een grijs pak met een stropdas uit het jaar nul. Ik probeer het wel ingetogen te houden, zodat het niet afleidt van de boodschap."

Winnen gaat niet zomaar, stelt het blad. "Om Esquire´s Best Beklede Man te worden, dient de winnaar te beschikken over een authentiek signatuur van stijl én persoonlijkheid." In voorgaande jaren wonnen Achmed Akkabi, Michiel Huisman en Humberto Tan de publieksverkiezing en mochten zij zich een jaar lang de Best Geklede Man van Nederland noemen.

Bekijk het filmpje van Dijkhoff:

Stem hier op je favorietFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief