Logo bredavandaag.nl
Zaterdag 8 en zondag 9 april fungeert een deel van de Barones als lange catwalk voor de eerste editie van het Fashion Weekend Breda.
Zaterdag 8 en zondag 9 april fungeert een deel van de Barones als lange catwalk voor de eerste editie van het Fashion Weekend Breda. (Stadsfotograaf Breda)

Ook in 2018 weer een Breda Fashion Weekend

BREDA - Breda krijgt een tweede editie van het Breda Fashion Weekend. Het mode-evenement in de Bredase binnenstad staat gepland voor  zaterdag 14 en zondag 15 april.


Die dagen staan er op verschillende plaatsen in Breda weer fashion podia waarop allerlei trends getoond kunnen worden.

“Dat het doorgaat is zeker, maar verder is alles eigenlijk nog onder voorbehoud”, zegt Gaston Cremers, een van de organisatoren van het evenement. Het plan is dat er dit jaar drie podia verdeeld over de stad komen, waar modeshows gelopen gaan worden. “Of al deze drie podia doorgaan hangt af van het aantal bedrijven dat wil deelnemen”, vertelt Creemers. “Die uitnodigingen daarvoor zijn gisteren de deur uitgegaan.”

Dit jaar moet er ook meer mogelijkheid komen voor ondernemers om zich tussendoor naar buiten toe te presenteren. Hoe dit precies ingevuld gaat worden, moet allemaal nog duidelijk worden. Ook wil de organisatie studenten zich bezig houden met fashion de kans geven zichzelf te kunnen presenteren.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief