Logo bredavandaag.nl
De intocht van Sinterklaas, 14 november 2015
De intocht van Sinterklaas, 14 november 2015 (Stadsfotograaf Breda)
intocht Sinterklaas

De grote Sint-enquête: Hoe vier jij het?

BREDA - Hij komt! Zaterdag is ie weer in het land, onze goede Sint.  Waar gaat hij dit jaar langs? Mag hij jou overslaan en vier je liever kerst? En liggen er dan kadootjes onder de boom? Of doe je daar überhaupt niet aan? BredaVandaag en DataminingBreda zijn benieuwd naar jouw feestdagengedrag.


Om een beeld te geven, vorig jaar vierde ruim 40% van de mensen Sinterklaas met kado’s. Vooral dertigers en zestigers, want die hebben jonge kinderen of kleinkinderen. De verschillen in uitgaven zijn groot; een kwart geeft niet meer uit dan 20 euro, en 1 op de 8 geeft meer dan 200 euro uit (Bron ING Kennis over de Economie).

In deze enquête proberen we te achterhalen welk feest Breda dit jaar viert. En hoe vieren we dat dan? Met of zonder kado’s? En kopen we die dan lekker op tijd, of juist op het allerallerlaatste moment? Stappen we over van Sint naar Kerst? En waarom dan?

Doe mee met de grote Sint en Kerst-enquête en lees straks ook op BredaVandaag in welke wijk Sint het dit jaar extra druk heeft!

Datamining - Hoe Vier Jij? - Enquete

Over DataminingBreda
DataminingBreda is de journalistieke crowdsourcer. Het maakt nieuws met gegevens die jij over jezelf en je omgeving verstrekt. De resultaten publiceren we op BredaVandaag waar alle deelnemers een link van ontvangen. Met jouw stem, jouw gedachten, ervaringen en observaties kunnen we verhalen maken. Hoe meer mensen meedoen, hoe steviger het nieuws, hoe meer zeggenschap je krijgt. Meld je aan als vast pannellid en ontvang als dank 5 blinkende zoetwaterparels in de post!

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief