Afbeelding

Achtste farmaceutische bedrijf neemt intrek in BondPark

Algemeen

BREDA - Per 1 november heeft zich een nieuw bedrijf gevestigd op het BondPark in Breda. Het bedrijf, Vitux, is gespecialiseerd in voedingssupplementen. Het aantal farmaceutische bedrijven op het BondPark komt daarmee op acht. 

Vitux is een vooruitstrevend bedrijf wat betreft de methoden van orale consumptie van voedingssupplementen voor mensen en dieren. Het bedrijf werkt onder andere samen met de Norwegian University of Science.

“We hebben voor deze locatie gekozen, omdat het heel centraal gelegen is en het BondPark een samensmelting van allerlei nationale bedrijven is”, zegt Koen Jacobs Chief Marketing Officier (CMO) van Vitux.

Naast Vitux zijn er nog zeven andere farmaceutische bedrijven op het park gevestigd. Andere bedrijven zijn onder andere het van origine Belgische Janssen Cilag, het Duitse Diapharm en het Nederlandse Fagron. Maurice Vermeulen, commercieel manager bij Bond Park, is blij met de komst van weer een pharmaceutisch bedrijf. "Je ziet dat de aanwezigheid van meerdere bedrijven in de farmacie het voor bedrijven interessant maakt om zich ook te vestigen in ons pand."