Logo bredavandaag.nl

Feestje bij de buren: The Communication Company wint ook

BREDA - De buren, Beers & Barrels, sleepten maandag al een grote horecaprijs in de wacht, maar een dag later kon ook bij reclamebureau The Communication Company (TCC) in Breda geproost worden. Zij kwamen als beste uit de bus in het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek van de FONK50 in de categorie middelgrote bureaus.


“We zijn daar (Beers & Barrels) gisteren gezellig een biertje gaan drinken, om het met elkaar te vieren en complimenten te geven”, vertelt Cees Faes, CEO TCC, lachend. “Het is een superleuke bevestiging dat we op de goede weg zijn, vooral ook naar de mensen intern bij ons. Het onderzoek wordt namelijk afgenomen bij onze klanten die hun waardering geven op allerlei punten.”

Daarom had hij deels al wel het gevoel dat het goed zat. “Maar dat we zo hoog (ze haalden een 9,32) zouden scoren dat hadden we niet verwacht . Mijn ouders hadden vroeger altijd gehoopt dat ik met zo’n rapport naar huis zou komen”, grinnikt Faes.

TCC heeft klanten als KLM en Jupiler. Wat kan er dan nog meer? “Ik vind dat we altijd voor meer kwaliteit moeten gaan. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar van een 9.3 kun je nog een 9.5 maken. Die gedrevenheid moet je wel houden”, aldus Faes.

Eind 2016 zijn ze gestart met een digitale tak, ‘The Fightclub’, het zusje van TCC. “We hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt. En dit loopt ook super goed. Omzetten worden steeds vaker gescoord in een digitale omgeving. De volgende stap is dat we daar ook content creation aan gaan koppelen”, vertelt de eigenaar.

Het bedrijf groeit daardoor dusdanig dat ze volgend jaar tot de categorie grote bureaus behoren. “We willen graag nieuwe mensen aantrekken, want wij zijn zo goed als de mensen die bij TCC werken”, zegt Faes. Hij hoopt dat grote talenten niet per se meer naar Amsterdam willen gaan om daar te werken, maar ook bij hen terecht komen. “In Breda zit namelijk veel creatief talent.”

“Wat ik ook leuk vond was dat de hoofdredacteur van Fonk in het juryrapport schreef dat het werk voor Jupiler en Mora etcetera mooi is, maar dat ze ook de gemeente Breda noemt. In de branche wordt verwacht dat die volgend jaar ook in de prijzen gaat vallen voor beste citymarketing. Dat is heel leuk.” Maar nu eerst dit succes vieren! “Ja dat gaan we aankomende week iedere dag doen”, lacht hij.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief