foto Serge Mouthaan
foto Serge Mouthaan

Bredase kinderen en jongeren gezocht voor Beauty en het beest

Algemeen

BREDA - Chassé Theater Breda heeft nog negentien plaatsen op de auditiedag voor de musical Beauty en het beest. In totaal zoekt de regisseur tien kinderen en jongeren om mee te spelen in het stuk.

Vrijdag 15 december vindt de auditiedag plaats in het Chassé theater. De auditie van 18.30 tot 20.00 uur is al vol; er komen op dit tijdstip zestig Bredase kinderen en jongeren (van 8 tot 16 jaar) auditie doen. Voor de auditieronde van 16.30 tot 18.00 uur is er nog plek voor negentien auditanten.

De voorstelling vindt plaats op zondag 21 januari 2018. In de voorstelling spelen acht professionele spelers van Maas theater en dans. Ook doen er acht zangers van het Nederlands Kamerkoor mee. Deze twee groepen worden versterkt door tien kinderen en jongeren die overblijven na de audities.

Regisseur Moniek Merkx zegt in een persbericht over het meespeelproject: “Bij Maas zie je altijd echte mensen op het podium, stoere professionele performers die zich echt durven laten zien. Daarnaast kijken we steeds vaker naar echte mensen zonder theateropleiding. We zoeken ongewone persoonlijkheden, kinderen en jongeren die rustig en innemend zichzelf durven zijn.”

Aanmelden kan via maastd.nl/meespelen