Afbeelding
NHTV

Elisabeth Minnemann wordt nieuwe bestuursvoorzitter NHTV

Algemeen

BREDA - Per 1 april 2018 treedt Elisabeth Minnemann aan als de nieuwe voorzitter van het College van bestuur van NHTV Breda University of Applied Sciences. De in Duitsland geboren Minnemann, volgt Hein van Oorschot op. Die neemt afscheid wegens het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd.

“Ik zie er naar uit om samen met alle betrokkenen van NHTV de ambities verder vorm en inhoud te geven”, laat Minnemann weten in het persbericht.  De onderwijsinstelling laat daarin blijken dat Minnemann de juiste kennis en ervaring heeft om de eerder geformuleerde ambities van de NHTV te realiseren.

“Het inzetten op kansrijke verbindingen tussen de academies binnen NHTV, het verder uitbouwen van een uitdagend en internationaal studieklimaat  op de nieuwe campus en het verder versterken van de band met de (internationale) industrie”, wordt als aandachtspunt genoemd door de NHTV.

Minnemann was tussen 2009 en 2015 directeur bij Hogeschool Rotterdam van het Instituut voor Managementopleiding en het Instituut voor Bedrijfskunde. Tot voor kort was zij werkzaam bij gemeente Den Haag als Directeur Internationaal, daar hield ze zich veelal bezig met de internationale profilering en positionering van de betreffende stad.