Afbeelding
Politieteam Weerijs

Gewelddadige straatberoving van Vlijmenaar in Breda

Politie

BREDA - Een 28-jarige man uit Vlijmen is woensdagavond 13 december omstreeks half acht op de Willem Alexanderstraat beroofd. Twee mannen mishandelden hem en beroofden het slachtoffer daarbij van zijn horloge en tas.

De man kwam vanuit de Margrietstraat, waar hij met een opvallende rode paraplu met daarop het logo van telefoonprovider Vodafone liep. Op de Willem Alexanderstraat werd hij ingehaald door een van de daders die een vuurwapen op de man richtte. De andere verdachte dook achter hem op en sloeg het slachtoffer op zijn hoofd.

Het duo ging er vervolgens te voet vandoor via de Margrietstraat in de richting van de Markendaalseweg. De eerste dader is een man met een zeer donkere huidskleur, 1.80-1.90 meter lang, smal gezicht en een dun snorretje. Hij droeg een zware jas, mogelijk van het merk Canada Goose. De capuchon van de has had hij over zijn hoofd getrokken. Dader twee is ook een man met een zeer donkere huidskleur en 1.80-1.90 meter lang. Hij had zijn gezicht bedekt met de kraag van zijn jas.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Zij kunnen dan contact opnemen.