Afbeelding
Tom van der Put/SQ Vision

Tiësto neemt kijkje bij clinic DJ School

Cultuur Breepark

BREDA - De Bredase dj Tijs Verwest - beter bekend als dj Tiësto heeft vrijdagmiddag een verrassingsbezoek gebracht aan de deelnemers van de clinics die DJ School International gaf bij Breepark. Verwest is in Breda voor een groot optreden in Breepark, deze vrijdag.

De show, Clublife, wordt een echt Breda’s feestje. In Breepark in neemt hij een hele reeks aan Bredase acts mee. De laatste act die is toegevoegd aan de line-up is W&W, maar daarnaast draaien Funkerman, Suyano, Boris Smith en Sephyx.  Voorafgaand aan de show overhandigt hij cheques aan een aantal Bredase goede doelen, aan wie hij in totaal 100.000 euro schenkt. De DJ School is een van die goede doelen.

Het concert is op een dag na exact een jaar nadat burgemeester Depla vanuit het Glazen Huis bekendmaakte dat Verwest ereburger van de stad zou worden. De dj, meerdere malen verkozen tot nummer 1 van de wereld, kreeg de penning die bij het ereburgerschap hoort, begin maart in Hotel Nassau. De penning en de oorkonde die daarbij hoort, ontving hij in aanwezigheid van zijn moeder. 

De show in Breepark is het eerste grote optreden in jaren in zijn eigen stad. De dj draaide voor het laatst lange sets tijdens Breda Live 2012 en eerder in 2009 op het Chasséveld. Daarna kwam hij nog wel voor een kort optreden tijdens 538Koningsdag naar de stad

Check hier een interview met W&W en het timeschedule.