Afbeelding
Ward Borremans

Breda vanuit de lucht: dit zijn de 5 mooiste drone filmpjes

Algemeen

BREDA - Unieke dronebeelden van boven Breda tonen een uitzicht dat tot enkele jaren terug alleen was weggelegd voor geluksvogels met een helikopter. Onze stad, maar ook de omliggende plassen, bossen en velden schitteren als nooit tevoren.

Inmiddels vind je online tientallen filmpjes van Breda die gemaakt zijn met een drone. Daar zit ook best veel professioneel materiaal tussen overigens. Sommige makers reizen inmiddels zelfs de wereld rond om de mooiste natuurgebieden vast te leggen.

Dit zijn een aantal van de mooiste Bredase dronebeelden die je op YouTube kunt vinden:

Video 1: Drone Video Breda

Vanwege de vele mooie shots die recht naar beneden kijken, evenals perspectieven waarbij de drone laag over de Bredase natuuromgeving scheert. 

Gemaakt door: Chiel Overkamp

Video 2: Markdal, Weerijs of Aa - Drone Breda

Sprookjesachtig. De maker toont Breda op hele nieuwe manier en prikkelt het visuele zintuig met veel kleuren en dromerige beelden.

Gemaakt door: Lars Scheve

Video 3: Mastbos Breda in 4K

Een zonsopgang boven het Mastbos in Ultra HD resolutie. Deze toont een horizon met vurige tinten, vergezelt op de grond door een bloeiend boeket aan kleuren.

Gemaakt door: Sander Coppens, XL Creations

Video 4: Sky from Above Drone / Markdal / Breda

Ook Markdal is uit allerlei vogelperspectieven vastgelegd. Deze video biedt een geheel nieuwe kijk op het prachtige stukje van Breda.

Gemaakt door: Sky from Above Drone

Video 5: Cinematic Drone Shots in Breda

Als afsluiter een cinematisch stukje beeldregie. De keuze van kleuren, slowmotion beelden en artistieke uitwerken maakt dit een ware parel die Breda een eer aandoet. 

Gemaakt door: Rens C

Kortom: een prachtige verzameling aan beeldmateriaal vanuit de Bredase hemelen. Toch een mooier filmpje gezien die gemaakt is met een drone boven Breda? Deel je vondst hieronder!