De bouw van de Annevillehof in Ulvenhout is officieel begonnen met het uitgraven van het straatnaambord Grimhuijsenhof.
De bouw van de Annevillehof in Ulvenhout is officieel begonnen met het uitgraven van het straatnaambord Grimhuijsenhof. Wijnand Nijs

Ontwikkelaar René Maas gekozen tot Vastgoedman van het jaar in Brabant

Economie

BREDA/ZUNDERT - Directeur René Maas van projectontwikkelaar Maas-Jacobs uit Zundert mag zich Brabantse Vastgoedman van het Jaar 2017 noemen. Hij mag de eretitel een jaar lang dragen.

De verkiezing werd georganiseerd door het Vastgoedjournaal ter gelegenheid van de Brabantse Vastgoeddag, woensdag in Den Bosch. In totaal 3.600 kiezers stemden - na een uitgebreide nominatieronde - online op 112 genomineerden. Maas is in Breda verantwoordelijk voor een reeks aan in het oog springende projecten. Zo transformeerde Maas-Jacobs de voormalige sociale dienst aan de Vlaszak tot Gasthuypoort, waar woningen, winkels en horeca een plek kregen. Daarmee won het bedrijf al meerdere prijzen. Ook gaat de ontwikkelaar aan de slag met de Houtmarktpassage, met het pand van Brejaart in de Veemarktstraat en met de voormalige Casino bioscoop in de Reigerstraat.  Eerder ontwikkelde het Zundertse bedrijf onder meer 't Sas in de Bredase binnenstad en de Annevillehof in Ulvenhout.

De verkiezing van de Vastgoednetwerker en de Vastgoedbeslisser van het Jaar bestonden al langer. Initiator Vastgoedjournaal hield nu voor de eerste keer ook een lokale verkiezing. Caroline Weebers van het Eindhovense bureau Weebers Vastgoed Advocaten is uitgeroepen tot Brabantse Vastgoedvrouw van het Jaar 2017.