foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Nieuwe voorzitter Raad van Bestuur ROC West-Brabant

Algemeen

BREDA - ROC West-Brabant heeft een nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. Rob Neutelings is per 1 maart 2018 door de Raad van Toezicht benoemd tot bestuursvoorzitter. Tot op heden vervulde hij die functie ad interim.

Rob Neutelings werd medio april 2017 benoemd van lid Raad van Bestuur tot bestuursvoorzitter a.i. nadat zijn voorganger had besloten om afscheid te nemen van ROC West-Brabant.

Na zijn benoeming heeft Rob Neutelings samen met  met collega-bestuurder Andrea Kaim een koerswijziging voor ROC West-Brabant ingezet. “De focus ligt daarbij op beroepsonderwijs: vmbo en mbo én het verbeteren van de aansluiting daartussen”, aldus het ROC.

Volgens de Raad van Toezicht is dit het goede moment is om Rob Neutelings definitief te benoemen als bestuursvoorzitter. Die Raad van Toezicht kent sinds 21 februari een  zevende toezichthouder. Daarmee is statutair het toezicht van het ROC compleet. Het gaat om Renata Voss, werkzaam als lid Raad van Bestuur van Stichting BOOR, die openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken verzorgt.