Afbeelding

Muzikaal paasweekend met 55 optredens tijdens POBparade

Cultuur

BREDA - Zoals elk jaar is het ook aankomend paasweekend prijs voor muziekliefhebbers in Breda. De 22e editie van de POBparade trekt dan door het centrum, waarbij menig lokaal, maar zelfs ook internationaal muziektalent te zien is op dertien verschillende podia.

De aftrap vindt plaats op paaszondag 1 april om 15.00 uur in café Corenmaet met een optreden van singer-songwriter Wouter Maryne. Nieuw dit jaar is dat ook bij Old Dutch geluisterd kan worden naar onder meer semi-akoestische optredens.

Maar ook de liefhebbers van wat stevigere muziek kunnen tijdens het paasweekend hun hart ophalen. Op dertien plekken door heel Breda is voor iedereen wat wils te vinden. Neem een kijkje in een van de deelnemende cafés/podia en laat je verrassen.

Je kunt voor meer dan 55 verschillende optredens terecht in cafe Bel Air, De Avenue, De Bommel, De Bruine Pij, De Kleine Wereld, De Speeltuin. Het Hijgend Hert, Het Zwarte Schaap, Mezz, Old Dutch, Sam Sam en de Vulling

Ook dit jaar wordt er daarnaast weer samengewerkt met bevriende lokale organisaties en initiatieven zoals 3voor12/Breda, Claiming The Crown en Breda’s Most Wanted.