Kevin Weijers, een van de vijf potentieel beste sprekers, geeft een TED talk in Breda.
Kevin Weijers, een van de vijf potentieel beste sprekers, geeft een TED talk in Breda.

Winnen: kaarten voor het TEDxBreda evenement bij Breepark

Cultuur

BREDA - De kaarten voor TEDxBreda waren dit jaar binnen no time uitverkocht. Baalde jij al dat je geen kaartje hebt kunnen bemachtigen voor het evenement op 12 april? Niet getreurd, want wij mogen de acht laatste kaartjes weggeven.

Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen, waarmee je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van BredaVandaag en meteen ook kans maakt op een toegangsticket voor TEDxBreda. Misschien ben jij er de 12e dan wel bij om te luisteren naar tien zogeheten TED Talks met dit jaar als thema Unlock Your Light.

Voor het eerst vindt TEDxBreda dit jaar plaats bij Breepark, waardoor het evenement met 400 bezoekers een stuk groter is dan de afgelopen jaren toen het nog in Mezz werd gegeven. TEDxBreda is een evenement waar ‘ideeën die het waard zijn om te verspreiden’ een podium krijgen. “Een internationaal podium welteverstaan, omdat alle presentaties Engelstalig gefilmd en op het internationale TEDx-platform geplaatst worden”, verduidelijkt de organisatie.

Het evenement duurt donderdag 12 april van 13.00 tot 19.30 uur.

Vul snel het formulier in, want meedoen kan alleen vandaag nog. Winnaars krijgen vrijdagochtend 30 maart al bericht.