Afbeelding
Politie

Tweede verdachte uit Breda opgepakt voor gewelddadige overval op bejaarde vrouw

Politie

BREDA/BLADEL - De politie heeft in het onderzoek naar de gewelddadige overval op een bejaarde vrouw uit Bladel woensdagochtend een tweede verdachte aangehouden. Een 32-jarige man uit Breda is opgepakt.

Eind maart werd in de zaak al een 24-jarige man uit Breda aangehouden. De nu aangehouden verdachte kwam in de loop van het onderzoek als verdachte naar voren. Wat zijn rol precies is geweest moet nog blijken.

De verdachte werd woensdagochtend rond 7.30 uur aangehouden in de Penitentiaire Inrichting in Vught. Hij zat daar enige tijd vast in verband met een verkeersmisdrijf. Bij zijn vrijlating werd hij direct weer aangehouden voor zijn mogelijke betrokkenheid bij de overval.

Op donderdag 7 september 2017 raakte een 78-jarige vrouw ernstig gewond in haar woning aan de Rondweg in Bladel. Ze werd tijdens de overval zwaar toegetakeld door zeker twee mannen. De man die vorige week werd opgepakt zou de overval samen met een 25-jarige man zonder vast woonadres hebben gepleegd. Hij werd op dinsdag 9 januari dood gevonden in een woning aan de Roeselarestraat in Breda.

De 32-jarige man zit vast en wordt verhoord. De politie geeft aan nieuwe arrestaties niet uit te sluiten.