Logo bredavandaag.nl
Zwembad Wolfslaar later open dan gepland
Zwembad Wolfslaar later open dan gepland

Zwembad Wolfslaar later open dan gepland

BREDA -  Buitenzwembad Wolfslaar in Breda gaat dit jaar later open dan de geplande openingsdatum op 1 mei. Door de slechte weersomstandigheden van de afgelopen maanden duren de werkzaamheden langer dan gepland.


De vorst en de storm zorgden ervoor dat de onder meer de betegeling van het 50 meter wedstrijdbad nog geheel uitgevoerd moeten worden. “De ten behoeve van de betegeling geplaatste tent is door de storm zelfs weggewaaid”, schrijft wethouder Paul de Beer in een raadsbrief.

Volgens de nieuwe planning wordt het zwembad op 25 mei opgeleverd. Ter compensatie biedt Optisport, de exploitant van het zwembad, voor abonnementhouders een aantal alternatieven tot het zwembad geopend is. Zo is het abonnement van Zwembad Wolfslaar voor het banenzwemmen en het vrij zwemmen geldig in zwembad Sonsbeeck, de Wisselaar, Tropical (Gilze Rijen), het Puzzelbad (Terheijden) en zwembad de Randoet (Made). Voor kopers van losse kaartjes is er 25 procent korting in dezelfde periode.

Dinsdag 1 mei krijgen abonnementhouders tussen 09.00 uur en 11.00 uur de kans om persoonlijke uitleg te krijgen van Optisport.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief