Nachtelijke ‘College Tour’ met Guido Weijers bij OLV
Nachtelijke ‘College Tour’ met Guido Weijers bij OLV (Loens Media)

Nachtelijke ‘College Tour’ met Guido Weijers bij OLV

BREDA - De nacht van donderdag 19 april op vrijdag 20 april belooft een bijzondere te worden voor de eindexamenleerlingen van het OLV Lyceum in Breda. Een unieke Nacht van het Afscheid met verschillende optredens van onder meer Guido Weijers staat dan gepland.


Net voordat de leerlingen starten met het eindexamen biedt deze nacht een bijzonder programma. In samenwerking met diverse lokale organisaties, (oud)leerlingen en artiesten zijn er optredens, workshops en films.

Zo trapt cabaretier en oud-leerling Patrick Sytsema de avond af na de opening door dansgezelschap Break Sessions. Daarna volgt een programma van workshops. Leerlingen kunnen een eigen rapnummer maken met rappers Fotosynthese en TimmyTex en er is een panna-voetbal workshop door oud OLV-er en NAC speler Bodi Brusselers.

Daarnaast kunnen leerlingen kennismaken met bijvoorbeeld yoga, grime of tatoeëren met Bunker Tattoo. Diep in de nacht verzorgt Flip Noorman een bijzonder optreden, kan er gedanst worden in de Silent Disco en wordt een gevarieerd filmprogramma aangeboden. Hoogtepunt van de nacht is een College Tour met Guido Weijers.

De nacht wordt afgesloten met een ochtend workout en een gezamenlijk ontbijt.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief