SuperTrash winkel in Breda blijft open na doorstart
SuperTrash winkel in Breda blijft open na doorstart Foto: Youtube

SuperTrash winkel in Breda blijft open na doorstart

Economie

BREDA - Een groot deel van de activiteiten van modemerk SuperTrash krijgt een doorstart. Dat is mogelijk doordat een groep investeerders de voorraden en inventaris van de winkels hebben overgenomen. Het voornemen is ook de winkel in Breda voort te zetten, aldus een woordvoerder van de curator.

Afgelopen maart vroeg SuperTrash het faillissement aan. De winkels van het bedrijf zijn vanaf dat moment gewoon open gebleven. Met de doorstart is het de bedoeling naast de vestiging in Breda, ook de de winkel in Roermond open te houden, blijkt uit een persbericht. Voor de overige vestigingen in Laren, Utrecht en Arnhem ‘worden de mogelijkheden voor een voortzetting nog onderzocht’.

De groep investeerders die de doorstart mogelijk maken zijn verenigd in de vennootschap ST.Art BV. De onderneming is speciaal opgericht voor de doorstart en heeft naast de boedel ook de intellectuele eigendomsrechten overgenomen.

SuperTrash was jarenlang in handen van Olcay Gulsen uit Waalwijk, die eind vorige maand bekendmaakte dat ze stopte als CEO van het bedrijf. Kort daarna bleek het bedrijf niet meer levensvatbaar.