Logo bredavandaag.nl
NAC opent eerste zakelijke staantribune van Nederland
NAC opent eerste zakelijke staantribune van Nederland (Addo Sprangers)

NAC opent eerste zakelijke staantribune van Nederland

BREDA - Sponsoren van NAC kunnen hun favoriete club komend seizoen aanmoedigen vanaf de eerste zakelijke, sfeervolle staantribune van Nederland. De club heeft namelijk besloten om in de hoek van de hoofdtribune van het Rat Verlegh Stadion een authentieke staantribune voor hen te creëren.


Een uitkomst dus voor sponsoren die staand en zingend de Avondjes NAC willen meemaken. Op die manier kunnen zij de wedstrijd beleven alsof ze op de B-side staan en tevens gebruik maken van het zakelijke netwerk van de Bredase eredivisieclub. “Voor menigeen het beste van twee werelden en een unieke kans om plezier en zaken doen te combineren”, zo stelt NAC in een verklaring..

“Samen met commercieel manager Eric Matijsen proberen we regelmatig verrassende ideeën voor sponsors te verzinnen”, zegt algemeen directeur Justin Goetzee. “In dat kader presenteren wij nu deze zakelijke staantribune. We willen een prominente plek creëren voor supporters die zich zakelijk aan NAC hebben verbonden, maar tegelijk staand en zingend de wedstrijden willen meemaken. Bij de meeste clubs hoef je met zo’n idee niet aan te komen, terwijl in Breda zo’n informeel concept juist heel goed past. Ik zie het al helemaal voor me dat we na de B-side, Vak G en F7 ook een vak met sponsors hebben dat volop meezingt met ‘Overal waar we komen’.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief