Logo bredavandaag.nl
NAC brengt al meer dan 4.000 seizoenskaarten aan de man
NAC brengt al meer dan 4.000 seizoenskaarten aan de man (Addo Sprangers)

NAC brengt al meer dan 4.000 seizoenskaarten aan de man

BREDA - Het gaat hard met de seizoenskaartenverkoop bij NAC. De Bredase club had er dinsdag aan het eind van de middag al meer dan 4.000 verkocht.


De verkoop van de seizoenskaarten begon maandagmiddag.  In de eerste 24 uur verlengden maar liefst 3.745 fanatiekelingen hun seizoenskaart. Dat zijn er 1.745 meer dan vorig seizoen. Een record dus. Seizoenskaarthouders kunnen hun seizoenskaart verlengen tot en met 30 mei. Daarna zijn er twee dagen waar mensen die hun seizoenskaart hebben verlengd nog kunnen schuiven van vak. Vervolgens worden de lege stoelen opgevuld met mensen op de schaduwlijst. De schaduwlijst is een wachtrij voor seizoenkaarten en telt inmiddels al meer dan 600 gegadigden. 

De invoering van de schaduwlijst wil niet zeggen dat belangstellenden zonder abonnement niet meer naar een wedstrijd van NAC kan gaan. “We houden 350 kaarten aan de B-side en 200 kaarten in vak G vrij voor de losse verkoop”, zegt een woordvoerder. “Supporters moeten de mogelijkheid hebben om vrienden mee te nemen of gewoon langs te kunnen komen.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief