Verkoop 27 nieuwbouwwoningen in Teteringen van start
Verkoop 27 nieuwbouwwoningen in Teteringen van start

Verkoop 27 nieuwbouwwoningen in Teteringen van start

Advertorial

(advertorial) - De 27 nieuwbouwwoningen in het project Thuis in Teteringen zijn in de verkoop. Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de woning van hun voorkeur.

“Daarnaast kunnen ze ook hun woning samenstellen”, vertelt Irene van Kaam namens ontwikkelaar Projects & Development. Dat samenstellen gaat via een innovatieve 3D Woonmodule op de website van het project. “Daar kun je als koper allerlei elementen van je woning aanpassen; van een extra uitbouw, de indeling van de keuken tot aan het plaatsen van een schuifpui of extra dakraam. Je ziet dan ook meteen wat het effect van je aanpassing is op de prijs van de woning.”

De tekeningen zijn de afgelopen maanden al aangepast aan de wensen die de eerste belangstellenden via de enquête op de website kenbaar hebben gemaakt. “De woningen zijn heel verschillend en samen vormen ze een herkenbare architectuurfamilie”, vertelt een enthousiaste Irene van Kaam.

Om te zorgen dat de woning helemaal wordt opgeleverd naar de wensen van de koper, staat er een heel team klaar, bestaande uit makelaars  Bas Korving en Ernst Kleijn van Schonck, Schul en Compagnie, FDC financieel adviseur, Jan van Sundert Keukens, aannemer Slokker Bouwgroep en ontwikkelaar Projects & Development. Op 24 mei tussen 19.00 tot 21.00 uur zijn zij ook in de Mandt in Teteringen aanwezig voor een Meet en Greet, zodat belangstellenden hun vragen kunnen stellen en het team kunnen ontmoeten.

De 27 woningen worden gebouwd in verschillende typen: 12 hoekwoningen, 8 tussenwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen  en 1 vrijstaande woning.

De woningen zijn ideaal gelegen. In de Bouverijen heb je de rust van het dorp, de natuur en de ruimte dichtbij, maar is ook de Bredase binnenstad gemakkelijk met de fiets te bereiken.

Kinderen kunnen vlakbij huis naar school bij Brede School De Mandt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in Teteringen of bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoge Vucht, dat meer dan 60 winkels telt.

Inschrijven voor de woningen kan tot 3 juni 2018 17.00 uur en kan alleen online. De eventuele loting, die plaatsvindt als er meerdere gegadigden zijn voor een bouwnummer, staat vooralsnog gepland voor 5 juni. “Maar ingeschreven kandidaten ontvangen hierover uiteraard persoonlijk bericht.”

Aanmelden als koper: www.thuisinteteringen.nl