Welkom op het vernieuwde BredaVandaag! | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Het nieuwe uiterlijk. BredaVandaag heeft vanaf maandag 28 mei een nieuw uiterlijk.
Het nieuwe uiterlijk. BredaVandaag heeft vanaf maandag 28 mei een nieuw uiterlijk.

Welkom op het vernieuwde BredaVandaag!

BREDA - BredaVandaag ziet er vanaf vandaag net even wat anders uit. De belangrijkste wijziging? Het nieuws staat weer chronologisch op de voorpagina. Maar er is natuurlijk meer.


Waarom een nieuw uiterlijk? Omdat de tijd ons leerde dat lezers de site anders zijn gaan gebruiken in de loop der jaren. Het mobiele gebruik is toegenomen, bezoekers komen vaker terug en landen daarbij direct op het artikel.

Daarom hebben we ook de voorpagina versimpeld. Het nieuws staat zoals het vroeger ook al eens was, weer in chronologische volgorde op de site. Halverwege staat een blokje waarin artikelen staan (of komen te staan) die het verdienen nog wat langer in de etalage te staan: die zijn uitgelicht. Daar staan onder een tabje ook de laatste columns en een overzicht van het Bedrijf van de Week.

Aan de rechterzijde op desktop staan links naar de laatste fotoalbums en de laatste agenda-items. Rechtsboven staat een tabje met de Meest Gelezen en Meest Gelikete artikelen. Uiteraard zijn deze rubrieken ook mobiel terug te vinden.

Voor ons als redactie zit aan de nieuwe vorm ook een nieuw content management systeem vast. Daarmee is het gemakkelijker om artikelen ook nog eens een plaatsje te geven in ons zusterblad de Bredase Bode, zodat ook de analoge lezer op de hoogte blijft.

Zoals bij elke vernieuwing is het in het begin werk in uitvoering. Dat kan betekenen dat oude linkjes binnen de site nog niet werken of dat links vanaf andere websites even niet op de goede plek landen. Voel je vrij om bugs, foutjes, andere opmerkingen of complimenten aan ons te mailen, maar weet dat we ermee bezig zijn.

Blijf ons volgen en lezen!

Fijne maandag!

Wijnand Nijs

Wijnand Nijs
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief