Racketcentrum Optisport aan de Terheijdenseweg.
Racketcentrum Optisport aan de Terheijdenseweg. Foto: Wijnand Nijs

Breda krijgt groot trampolinepark en speelparadijs

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - Onder het dak van Raketcentrum Breda komen vanaf oktober een trampolinepark en een indoorspeelparadijs. De tennishal en de indoorsoccerhal moeten hiervoor plaats maken. 

De speeltuin 'Avontura' en het trampolinepark 'Krazy Kangaroo' moeten de hal een nieuw toekomstperspectief bieden. "We hebben besloten een andere weg in te slaan", laat Harjan Hubers, operationeel manager van Optisport, weten. "We zien andere ontwikkelingen in de markt. Daarom hebben we ervoor gekozen dat de tennishal en de indoorsoccerhal plaats moeten maken voor het trampolinepark en de indoor speeltuin."

De multifunctionele sportvloer blijft ook bij de nieuwe formule bestaan. "Deze multifunctionele sportvloer kan voor verschillende sporten gebruikt worden, maar ook voor evenementen zoals vlooienmarkten", vertelt Hubers. "Dat deden we nu ook al en dat gaan we gewoon voortzetten."

Naar verwachting moeten de vernieuwde hal in oktober dit jaar open gaan. "We zijn bezig met het uitwerken van de laatste plannen", laat Hubers weten. "Zoals het er nu naar uitziet gaat het lukken om op tijd klaar te zijn."